Midzomernachtcross

Het kan weer! Op vrijdag 24 juni aanstaande lopen we voor het eerst in drie jaar de Midzomernachtscross met het Barlaeus Running Team. De Midzomernachtscross is één van de leukste lopen om te doen: 's avonds, meestal lekker weer, mooie route en een heel gezellige sfeer. Voor klas 5 een mooie onderbreking van de PTA-stress, voor klas 3 & 4 een goede manier om het hoofd leeg te lopen om de maandag daarna fris te beginnen aan de proefwerken, voor klas 1 &2 gewoon een must want nog geen proefwerken in zicht en geheid nog nooit meegelopen in deze loop...

We lopen de 5 kilometer die om 20.10 uur aanvangt; verzamelen bij de bekende roze banner om 19.45 uur. Kosten van de loop zijn 8 euro p.p. Wil je meedoen, let dan op het bericht van Wiscollect dat woensdag bij je ouders in de mailbox valt: inschrijven kan tot vrijdag 10 juni, dus wees er snel bij!

Natuurlijk zijn er ook nog van die prachtige felroze shirtjes te koop (alle maten weer beschikbaar): voor 8 euro cash kun je die kopen in de kamer van Margriet. 

Meer informatie grofweg een week vantevoren op deze blog.

 Margriet