Laatste info Scholencross

* vanaf 12.10 uur vervallen de lessen voor de deelnemers
* indien je je hebt opgegeven voor de bus, staat deze om 12.45 uur voor je klaar voor de school. We zijn dan behoorlijk te vroeg op het sportpark, maar moeten ons een uur van tevoren melden en dat halen we niet als we het 5e uur door laten gaan.
* als je met de fiets gaat, zorg dat je uiterlijk 14.00 uur aanwezig bent bij: Atletiekvereniging AAC, Sportpark Ookmeer, Willinklaan 7, 1067 SL Amsterdam
* DENK AAN WARME KLEREN OVER JE RENKLEREN HEEN! Het is weliswaar niet heel koud, maar met name na de cross sta je lang buiten alle anderen aan te moedigen en wordt het, bemodderd en wel, toch vrij koud.
* de prijsuitreiking is om 17.15 uur; rond 17.30 vertrekt de bus weer naar het Barlaeus. Iedereen wordt verwacht tot het einde te blijven: niks zo treurig als al die scholen waarvan de leerlingen hun eigen afstand rennen en vervolgens weggaan, zonder hun schoolgenoten aan te moedigen. Verliezen kan ik mee leven (barely), onsportief gedoe niet.
* Mocht je nog een prachtig roze Barlaeus runningshirt willen kopen (handig voor de foto), kan dat voor 8 euro cash in mijn kamer vandaag en morgen.
* De foto's van de cross komen zo spoedig mogelijk op: http://barlaeusrunningteam.blogspot.nl. Hier vind je ook informatie over alle andere lopen die we met het Barlaeus lopen.